13-12-2018 / nieuws / Anthony Dickinson

MENDIX KNOWLEGDE MEETUP 11 DECEMBER

De afgelopen Meetup was er één in een ander format dan anders. Na de opening door Jan de Vries, waarin kenbaar gemaakt werd dat we ons kunnen inschrijven voor Mendix World 2019, werd het stokje overgedragen aan Leon van Moorsel, Director Online Platform.

 

Hij deelde in zijn presentatie de toekomst van het Mendix Online Platform. Van registratie en activatie via behoud naar groei: Mendix doet er alles aan om iedere gebruiker op de beste manier te onboarden en begeleiden zodat ze het vliegwiel van de groei van de community draaiende houden. Daarnaast wordt een beroep gedaan op de bestaande developers om het netwerk nog sneller te laten groeien.

 

Om te komen tot verbeteringen wordt gebruik gemaakt van onder andere grote data verzamelingen, A-B testing om zo iteratie na iteratie de conversie ratio’s positief te beïnvloeden.

Na een korte break was er ruimte voor open discussie rondom vier verschillende onderwerpen: Mendix na de overname door Siemens, data uit een externe database, widgets en offline apps. Na een aantal interessante discussies werd de avond traditioneel afgesloten met een geslaagde borrel.

 

Anthony Dickinson
Wil jij ook presenteren op de Meetup of wil je graag een onderwerp uitgelicht hebben, laat het ons weten en wij zoeken er de experts bij! De volgende Mendix Knowledge Meetup is gepland op 15 januari bij Conclusion in Nieuwegein.

Tot de volgende keer!
Bel Anthony Dickinson 06-10379012