23-07-2019 / nieuws /
Employee engagement in een Mendix applicatie

Conclusion BAM werkt samen met Net4kids aan een mooiere wereld

In het kader van MVO helpt Conclusion BAM Net4kids om de employee engagement app verder te ontwikkelen. Net4kids is een kinderhulporganisatie. Ze verbinden bewezen, impactvolle kinderhulpprojecten in Kenia, Ghana, Tanzania, India en Nepal met (voornamelijk) bedrijven. Daarbij gaan ze verder dan alleen even geld storten en weer door.

 

Omdat Net4kids zich meer wil gaan richten op employee engagement van de bedrijven die sponsoren, hebben ze een web en mobile applicatie laten ontwikkelen in Mendix. 

 

Bedrijven en medewerkers van bedrijven kunnen deelnemen aan Net4kids projecten of zelf georganiseerde projecten en events starten. Door het doneren van geld, het deelnemen aan events of het posten van berichten biedt de applicatie diverse mogelijkheden tot interactie. Hiermee wordt de betrokkenheid van werknemers vergroot bij het MVO beleid van het bedrijf. Het project en/of event kan ook op verschillende social media kanalen gepost worden waardoor aan jou gelinkte collega’s, kennissen, familie het project kunnen volgen, geld kunnen doneren of kunnen deelnemen aan het event.

 

De app mist nog een aantal functionaliteiten en Conclusion BAM heeft aangeboden om de missende functionaliteiten deze maand te bouwen zodat Net4Kids de applicatie zo snel mogelijk live kan zetten. Consultants van Conclusion BAM zijn hard aan de slag met de benodigde functionaliteiten om zo de wereld een beetje mooier te maken.