01-11-2019 / nieuws /
Werken bij Conclusion BAM

Roemer Bakker | Onze klanten beoordelen ons dit jaar met een 9!

EVEN KORT VOORSTELLEN

Ik ben Roemer Bakker en sinds dit jaar in dienst als Service Delivery Manager bij CONCLUSION BAM. Ik ben verantwoordelijk voor alle ADM (Application Development & Maintenance) werkzaamheden binnen CONCLUSION BAM. Een rol die mij op het lijf geschreven is. Ik heb hier het hele proces rondom applicatieontwikkeling en beheer geprofessionaliseerd op basis van mijn eerdere ervaringen, gecombineerd met het ondernemerschap van CONCLUSION.

 

WAAROM BEHEER EN ONTWIKKELING?

Beheer en doorontwikkeling betekent voor mij 100% verantwoordelijkheid dragen voor belangrijke applicaties van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat alles goed blijft draaien. Het is hectisch werk, je kunt altijd gebeld worden dat er iets niet werkt, of iets verkeerd gaat. Dan begint de puzzel, waar gaat het mis? Onze applicaties zitten vaak vervlochten in het landschap van de klant waardoor de fout vaak wel in onze applicaties wordt ontdekt, maar niet altijd daardoor veroorzaakt wordt.

WAT IS HET BELANGRIJKSTE IN JOUW WERK?

De relatie met onze klanten is het allerbelangrijkst. Onze klanten vertrouwen erop dat wij doen wat we beloven. Ik ben supertrots dat we dat afgelopen jaar met succes hebben gedaan. Onze klanten beoordelen onze service met een 9. Daar doe ik het voor! 

 

WAAR MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Ik praat met iedereen, op elk niveau en ik ren, samen met het team, voor elke klant. Ook als het soms even lastig is loop ik niet weg voor een uitdaging. Ik ben heel trots op het transparante calculatiemodel dat we hebben ontwikkeld. Hiermee kunnen we snel uitrekenen wat ADM voor een klant zou kosten. 

 

WAT IS NU JE GROOTSTE UITDAGING? 

In low-code kan alles snel én nu en klanten willen dat ook. Aan ons ADM team de taak om dan toch gecontroleerd te werken en de juiste balans zien te vinden tussen snel en First Time Right. We zitten continu op de scheidslijn tussen ‘pragmatisch zijn’ en ‘gestructureerd te werk’. Om in dit spanningsveld met de juiste dingen bezig te zijn, verbeteren we onszelf continu. Hoe kan het slimmer, waar kunnen we versimpelen en waar kunnen we versnellen? Hoe worden we als team nog beter? Dat is de wedstrijd die ik elke dag speel.

 

OOK WERKEN BIJ CONCLUSION BAM?

Check hier onze vacatures.