Over ons

Disrupt or be disrupted

Conclusion Business Application Modeling (BAM) ontwikkelt bedrijfsapplicaties op basis van modelgedreven platformen. Met behulp van dergelijke platformen en de onderliggende aanpak zijn we in staat om organisaties te ondersteunen bij hun zoektocht naar flexibele en dynamische applicaties die de snelheid van de veranderende markt kunnen bijhouden.

Onze mensen

Flexibele en kundige professionals die altijd voor u klaarstaanDaniëlle Graat
We hebben een fantastisch team om mee te werken. Enthousiaste, kundige, ambitieuze en gezellige collega’s die kwalitatief hoogwaardige applicaties voor onze klanten bouwen. Dit hele proces vanaf het eerste gesprek met de klant tot en met de oplevering van de applicatie gebeurt met zeer veel plezie
Daniëlle Graat | Directeur
Ruud de Gast
Een positieve sfeer in een team creëren en mensen motiveren om optimaal te presteren. Dat is iets waar ik blij van word. Samen met het team dan vervolgens de uitdagingen vertalen naar werkende oplossingen en mijn dag kan niet meer stuk.
Ruud de Gast | Delivery Manager
Floor Boonzajer Flaes
BAM is een groeiende en hechte organisatie. Samen staan we sterk en maken we goede en gebruiksvriendelijke applicaties.
Floor Boonzajer Flaes | Consultant / Modelleur
Bas de Vries
Bij BAM wordt er gewerkt met low-code applicaties. Dit stelt me in staat om focus te leggen op het maken van een optimale gebruikerservaring, wat ik erg interessant vind. Verder is het team waarin ik werk erg enthousiast en gezellig!
Bas de Vries | Consultant / Modelleur
Rob van den Berg
Bij BAM werk ik met een TOP team aan de meest verschillende applicaties. Technische goede applicaties bouwen die precies doen wat de business nodig heeft, daar ga ik voor! Conclusion biedt de ruimte en mogelijkheid om dit te doen en hierin te groeien.
Rob van den Berg | Consultant / Modelleur
Silvan Verhulst
Mijn doel in het werk wat ik doe is om een betrouwbare, bekwame en open dienstverlener te zijn. Hierbij staat de klant altijd centraal.
Silvan Verhulst | Consultant / Modelleur
Anthony Dickinson
Mijn motto is: het is weer bijna maandag. Elke keer weer vind ik het gaaf om met mensen van verschillende achtergronden samen te werken en impact te hebben op de business van de klant. Low code platformen helpen mij daarbij.
Anthony Dickinson | Architect
Annemieke Staal
Een hecht team dat op elkaar kan bouwen, zodat in een korte tijd een goede applicatie afgeleverd kan worden. Dat maakt het werken hier extra leuk.
Annemieke Staal | Consultant / Modelleur
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling