Werken in
een wereld
die razend snel
verandert
Over ons

Disrupt or be disrupted

Conclusion Business Application Modeling (BAM) ontwikkelt bedrijfsapplicaties op basis van modelgedreven platformen. Met behulp van dergelijke platformen en de onderliggende aanpak zijn we in staat om organisaties te ondersteunen bij hun zoektocht naar flexibele en dynamische applicaties die de snelheid van de veranderende markt kunnen bijhouden.

Onze mensen

Flexibele en kundige professionals die altijd voor u klaarstaanDaniëlle Graat
Daniëlle Graat | Directeur
Ruud de Gast
Een positieve sfeer in een team creëren en mensen motiveren om optimaal te presteren. Dat is iets waar ik blij van word. Samen met het team dan vervolgens de uitdagingen vertalen naar werkende oplossingen en mijn dag kan niet meer stuk.
Ruud de Gast | Delivery Manager
Floor Boonzajer Flaes
BAM is een groeiende en hechte organisatie. Samen staan we sterk en maken we goede en gebruiksvriendelijke applicaties.
Floor Boonzajer Flaes | Mendix Consultant
Bas de Vries
Bij BAM wordt er gewerkt met low-code applicaties. Dit stelt me in staat om focus te leggen op het maken van een optimale gebruikerservaring, wat ik erg interessant vind. Verder is het team waarin ik werk erg enthousiast en gezellig!
Bas de Vries | OutSystems Consultant
Silvan Verhulst
Ik word er enthousiast van om samen met collega’s na te denken over manieren waarop onze applicaties het dagelijks leven van onze klanten makkelijker, efficiënter en plezieriger kunnen maken.
Silvan Verhulst | Mendix Consultant
Rob van den Berg
Bij BAM werk ik met een TOP team aan de meest verschillende applicaties. Technische goede applicaties bouwen die precies doen wat de business nodig heeft, daar ga ik voor! Conclusion biedt de ruimte en mogelijkheid om dit te doen en hierin te groeien.
Rob van den Berg | Senior Mendix Business Engineer
Monique Jeursen
Monique Jeursen | Fieldmanager
Gerard Heemskerk
Mijn doel in het werk wat ik doe is om een betrouwbare, bekwame en open dienstverlener te zijn. Hierbij staat de klant altijd centraal.
Gerard Heemskerk | Senior Consultant
Anthony Dickinson
Mijn motto is: het is weer bijna maandag. Elke keer weer vind ik het gaaf om met mensen van verschillende achtergronden samen te werken en impact te hebben op de business van de klant. Low code platformen helpen mij daarbij.
Anthony Dickinson | Expert Mendix Business Engineer
Annemieke Staal
Een hecht team dat op elkaar kan bouwen, zodat in een korte tijd een goede applicatie afgeleverd kan worden. Dat maakt het werken hier extra leuk.
Annemieke Staal | OutSystems Consultant
Bart Koekman
Bart Koekman | Recruiter
Peter van der Pol
Een jong, dynamisch, ervaren team wat in staat is om succesvol kleine én grote projecten af te ronden. Dit is voor mij het belangrijkste, met de juiste mensen kunnen we elke uitdaging aan.
Peter van der Pol | Projectleider
Kilian Croese
Conclusion heeft de voordelen van een klein en een groot bedrijf. Wendbare werkmaatschappijen die samen in staat zijn om ook de grootste klanten van Nederland te bedienen. Mijn passie is het verbeteren van de business van onze klanten met low code applicaties.
Kilian Croese | Lead developer, Architect
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling