Beheer en doorontwikkeling

Conclusion heeft ruime ervaring met verschillende vormen van beheer. Als Mendix Certified Support Partner hebben we een partnerstatus die een erkenning is voor de hoogwaardige support die wij leveren. Uiteraard leveren we dezelfde hoogwaardige support voor onze OutSystems klanten.

 

Onze professionals ontzorgen. We nemen bestaande applicaties (transitie) en door ons ontwikkelde applicaties in beheer. We borgen continuïteit en stabiliteit doordat we procesmatig doorontwikkelen. We adviseren u op basis van onze expertkennis en de monitoring van uw applicatie(s). Conclusion doet er alles aan om de kennis van uw applicatie te borgen.

 

Wij zijn in staat om per applicatie maatwerk afspraken te maken over de prestatie die we leveren. Wilt u bijvoorbeeld Stand-by dienstverlening voor één bedrijfskritische applicatie én wilt u voor de overige applicaties ruimere KPI’s afstemmen, dan doen wij dat voor u. Onze werkwijze is transparant, eenvoudig en wij zijn in staat om flexibel te opereren. Op basis van een Service Level Agreement gaan we het partnership aan. Hierbinnen bieden wij verschillende gradaties van ondersteuning, afgestemd op uw situatie.Meer weten over beheer en doorontwikkeling én weten wat we voor u kunnen betekenen?
Bel Roemer Bakker
06 83031857