28-03-2019 / nieuws /

Win jij een Noise Cancelling Headset tijdens Mendix World 2019?

 Win jij een Noise Cancelling Headset tijdens Mendix World 2019?

 

Ook altijd al zo’n bijzondere koptelefoon willen hebben om rustig te kunnen werken? Kom langs op stand nummer 6 en laat je gegevens achter. Onder alle bezoekers op onze stand verloten wij een noise cancelling headset t.w.v. € 379,-

 

Op 16 en 17 april is Conclusion BAM natuurlijk ook aanwezig op Mendix World in Rotterdam. Tijdens ’s werelds grootste low-code conferentie ontdek je de belangrijke trends in low-code applicatie-ontwikkeling. Ontwikkel jezelf tijdens de breakout sessies (waaronder de breakout ‘Guiding Principles for low-code modeling excellence’ van onze eigen Killian Croese samen met Eric Tieniber van Mendix). En sluit samen met ons de conferentie af met de keynote van Bear Grylls. Is low-code helemaal jouw ding, dan mag je dit event niet missen.

 

En er is meer. Bij Conclusion BAM kun je een Noise Cancelling Headset t.w.v. 379,- winnen. Deze headset is ideaal als je niet gestoord wil worden. Omgevingsgeluid wordt buitengesloten, zodat jij volledig kunt genieten van jouw muziek. Of in alle rust kunt werken, zonder last te hebben van je omgeving.

 

Conclusion BAM is onderdeel van het Conclusion ecosysteem. Hierdoor hebben wij het voordeel van een klein én een groot bedrijf. Als partner werken wij nauw samen met onze klanten aan projecten om zo tot tot de beste oplossingen te komen. Kom langs en we leggen uit hoe we dat doen!

 

Zien we jou op onze stand?